ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

حمایت ایروان از طرح پیشنهادی روسیه برای ارتباط با باکو

حمایت ایروان از طرح پیشنهادی روسیه برای ارتباط با باکو نخست وزیر ارمنستان به دیپلمات ارشد روس گفت که ایروان از پیشنهادهای روسیه در مورد عادی سازی روابط ارمنستان و جمهوری آذربایجان حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۴ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ نخست وزیر ارمنستان روز دوشنبه با «ایگور خووایف» نماینده روسیه در گروه سازمان امنیت و همکاری اروپا و نماینده ویژه وزارت خارجه روسیه در تسهیل عادی سازی روابط بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان در شهر «ایروان» دیدار کرد.

 

به گزارش خبرگزاری «آرکا»،«نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان در دیدار با خووایف بار دیگر تاکید کرد که ارمنستان از پیشنهادهای ارائه شده توسط روسیه در زمینه مذاکره با باکو حمایت می‌کند.

 

وی گفت که پیشنهادات روسیه می‌تواند مبنایی برای مذاکرات بیشتر در مورد عادی سازی روابط بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان باشد. پاشینیان و خووایف در مورد نتایج نشست سران ارمنستان، روسیه و جمهوری آذربایجان در شهر «سوچی» و مسائل مربوط به قره باغ گفت‌وگو کردند.

 

بر اساس بیانیه‌ اجلاس شهر سوچی، «ولادیمیر پوتین» و «الهام علی اف» روسای جمهور روسیه و ارمنستان و نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان بر تعهد خود در رعایت دقیق همه توافقات قبلی در راستای عادی سازی همه جانبه روابط باکو و ارمنستان، تضمین صلح، ثبات، امنیت و توسعه اقتصادی پایدار در قفقاز جنوبی تاکید کردند.

 

نخست وزیر ارمنستان روز شنبه نیز در مصاحبه‌‌ای اظهار داشته بود که امیدوار است باکو به طور سازنده در گفت‌وگو‌ها حاضر شده و به پیشنهادات ارمنستان پاسخ دهد. پاشینیان اظهار داشت، پیشنهاد روسیه این است که موضوع قره باغ برای مدتی به تعویق بیافتد.

 

پاشینیان گفت: «ارمنستان تمام تلاش خود را برای امضای معاهده صلح با جمهوری آذربایجان قبل از پایان سال میلادی انجام خواهد داد.»

 

در تحولی دیگر، وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه اعلام کرد که نیروهای حافظ صلح روسیه مستقر در قره باغ کوهستانی از نقض آتش بس توسط نیروهای جمهوری آذربایجان خبر دادند.

 

به گزارش خبرگزاری «آرکا» به نقل از بولتن وزارت دفاع روسیه، نیروهای جمهوری آذربایجان روز شنبه با استفاده از سلاح‌های سبک از پست خود به سویساکنان محلی ارمنستان در نقاط مرزی شلیک کردند.

 

این دو کشور همسایه با وجود تلاش‌های صورت گرفته در عرصه دیپلماتیک، هنوز در مرزها باهم درگیری دارند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار